Wie is DE Partner?

DE Partner staat voor Duurzame Energie Partner. Een regionale en betrokken partner waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met duurzame energiebesparing – en dus met het ontzien van het milieu en uw portemonnee. DE Partner is actief voor particuliere woningbezitters, ondernemingen en lokale overheden zoals scholen, gemeentekantoren en dergelijke.

Binnen DE Partner werken mensen en bedrijven samen, die al vele jaren zijn gespecialiseerd in energiebesparende maatregelen. Van een gedegen Maatwerkadvies tot de meest milieuwaardige installaties. Zo zijn er professionele bouwadviseurs betrokken, maar ook leveranciers van cv-ketels en hoogwaardige producten voor zonne- en windenergie.Eén aanspreekpunt voor alle expertise
In de regio Amersfoort is DE Partner uw centrale aanspreekpunt voor energiebesparende voorzieningen aan uw eigen pand. Dat kan variëren van advies, bouw en installatie tot financiering en mogelijke subsidie. U kunt rekenen op de gezamenlijke expertise van DE Partner, terwijl u toch met maar één vaste adviseur te maken krijgt. Daarmee bespaart u dus ook nog eens veel kostbare tijd!

Treublaan Amersfoort

In opdracht van de vereniging van eigenaren (VVE) is de Partner en Bloemendal bouw bezig met enkele energie besparende maatregelen op de Treublaan te Amersfoort. Inmiddels worden er 26 woningen (blok voor blok aanpak) voorzien van de volgende maatregelen:

– Vervangen van draaiende delen + plaatsen van dubbelglas- Achterstallig onderhoud– Isoleren van spouw en vloer